Chris Kwanten Kijkt Naar De Wereldbeker – 16 juni

geplaatst in: Blog | 0

Om dan een dag later volledig betoverd te worden door het spel met de bal… Marokko, Iran, Uruguay en Egypte, het was leuk en aardig, maar laten we eerlijk zijn, zonder Salah en met Suarez, het was vooral het enthousiasme van de fans dat ons warm kon maken. De tranen van de Marokkaanse verdediger, de ontlading bij de Uruguayaanse verdediger, het stelde allemaal weinig voor vergeleken met wat de Iberische kraker vanavond bracht.

Spanje wervelde bij momenten – wat is Isco een geweldige speler – en dit ondanks een vreemde trainerswissel, maar het was ontegensprekelijk één man die vanavond het WK van 2018 op gang trapte: Cristiano Ronaldo, het godenkind van Madeira, je kan je storen aan de maniertjes, maar laten we eerlijk zijn, wat een voetballer, een topatleet met gouden voeten, 33 jaar en nog steeds hongerig als een beginneling. Diepe buiging voor Portugals grootste mijnheer.
Poetin en Infantino mogen nu even nederig naar de achtergrond, en zo is het goed.