Gino Iorgulescu

geplaatst in: Spelers | 0

Belgische Club : Beerschot V.A.C. – 1988 – 2 matchen, 0 doelpunten

Vorige Clubs : Dunărea Giurgiu (ROE), Sportul Studențesc București (ROE), Progresul București (ROE)

Latere Clubs : /

Internationaal : 49 A-caps voor Roemenië, 3 doelpunten

Toegegeven, Iorgulescu was al 33 toen hij neerstreek in Antwerpen en zijn gloriedagen met het Roemeense nationale elftal lagen ook al enkele jaren achter hem maar desondanks waren er toch hoge verwachtingen. Iorgulescu was tenslotte een centrale verdediger en met zijn ervaring moest hij Beerschot wat extra weerbaarheid meegeven.

Het mocht niet zijn. De trainingsachterstand die de Roemeen had bleek hij niet meer op te kunnen halen en één van de twee matchen die hij voor de Ratten zou spelen was een thuisnederlaag tegen de grote rivaal Royal Antwerp.

De Roemeen zou slechts één andere wedstrijd spelen voor Beerschot (een gelijkspel tegen de buren van Beveren).

Momenteel (2019) is hij de voorzitter van de Roemeense Professionele Voetbal Liga.

Sources:

wikipedia

RAFCmuseum

Aalst Courant